Egy tévedés

 2010.02.02. 22:27

Ezt a bejegyzést tévedésből az írói blogomba töltöttem fel. Így értelemszerűen múlt szerdai, de a teljesség kedvéért, most feltöltöm ide is:

A megyeházán - bizottsági ülések

2010.01.27. 22:00 Lovas Lajos

Mint reggel írtam a megyeházán tárgyaltunk a zeneiskola finanszírozásáról. Tavalyelőtt megyi fenntartásba adtuk a zeneiskolát, de helységeket, a hangszereket, a fűtést és az áramot továbbra is mi biztosítjuk. Most a megye határozatot hozott arról, hogy a településektől a saját ráfordítása 50 százalékát kéri. Esetünkben számításaik szerint ez mintegy hét és fél millió forint lenne. A tárgyaláson rávilágítottam néhány kérdéses pontra az ajánlatukban, amelyek számunkra alacsonyabb befizetést tenne lehetővé. A tárgyalás eredménye: gazdasági munkatársaink újra tárgyalják a finanaszírozás mértékét.

Délután a Vízmű felügyelőbizottsági ülésén vettem részt, utóbb pedig a Településfejlesztési bizottságén, amelyen az IVS-hez és az Akcióterületi tervhez benyújtott modosításokat tárgyaltuk, amelyeket a hiánypótlás keretében fogunk benyújtani.

Holnap reggel hivatalos útra Wettenbergbe utazom Gerhard Schmidt polgármester leköszönő polgármester búcsúztatójára és Thomas Brunner megválasztott polgármester beiktatási ünnepségére. Így aztán nem biztos, hogy a héten újabb bejegyzést tudok írni. Azért igyekezni fogok.

süti beállítások módosítása