Térfigyelő és rendőrőrs

 2010.03.11. 15:49

Már megint majdnem eltelt a hét:( A teljesség igénye nélkül.

Hétfőn a március 15-i ünnepségről egyeztettünk a kulturális bizottság ülésén. A műsor nagyszabású lesz, jöjjenek el minél többen!

Tegnap a kistérségi menedzserrel tárgyaltam. A Közkincs kerekasztalról és a kistérségi napokról. A kistérség a két programra illetve programsorozatra 1,5 millió forintot nyert. Beadtuk megalapozott fellebbezésünket a főtér pályázat ügyében.

Ma több tárgyalás után a budaőrsi rendőrkapitánynál jártam, és a térfigyelő rendszerről illetve a rendőrőrsről egyeztettem. A kapitányság támogatja kezdeményezésünket a térfigyelő rendszer ügyében, és jelen állás szerint az őrs ügyében is bizakodóak lehetünk. A folyamatot alighanem a kormányváltás lassítja. A következő egy hónapban már nem biztos, hogy döntés fog születni.

Közben megérkeztek Wettenbergből a Zsámbék Heimatverain képviselői, Ludwig Hankovetz elnök, hitvese Ursula Hankowetz, képviselő és Adelheid Hain, akik Ágnes nővéréknek hoztak adományokat. Ma nálunk vacsoráznak, de amikor csak lehet, csatlakozom a programjukhoz.

süti beállítások módosítása